Mark Jordens

Programma- en innovatiemanager


Mark Jordens

De website die je nu bezoekt, heb ik gemaakt. Dat ligt niet voor de hand als je naar mijn CV kijkt. Ik heb rechten gestudeerd en daarna specialiseerde ik me tot pensioenconsultant. Maar de strategische organisatie rondom pensioen en advieskunde vond (en vind) ik interessanter.

Vandaar dat ik marketing opleidingen volgde en als businessconsultant voor de pensioen- en verzekeringsmarkt ging werken. In 2008 besloot ik dat ik niet meer alleen als externe wilde adviseren, maar echt mee wilde doen binnen een gaaf bedrijf. Dat kon bij Edmond Halley.  

Vaak wordt pensioen als een soort administratief corvee gezien. Super jammer! Het kan juist een waardevolle rol in de bedrijfsstrategie spelen. Om die waarde er voor onze klanten uit te kunnen halen moeten al onze interne processen goed in elkaar steken en op elkaar aansluiten. Van website, via onze unieke adviesmethodiek en pensioencommunicatie, tot pensioensupport. Het is mijn rol en lol om dat voortdurend te optimaliseren. Daarbij bieden de ICT ontwikkelingen steeds nieuwe mogelijkheden. En als ze ons helpen, maak ik ze geschikt voor onszelf en onze klanten.

We investeren, innoveren, experimenteren en dagen onszelf uit om steeds meer waarde voor onze klanten te creëren. Mijn collega’s zijn daarin minstens net zo gedreven als ik.  Dat is ook wat ik zo gaaf vind aan Edmond Halley. Allemaal vanuit onze eigen expertise werken we samen en bouwen we door aan een steeds grotere relevantie van pensioen voor onze klanten. En dat ik deel van deze club mag uitmaken maakt me best trots.

Als we je kunnen helpen met pensioenadvies, pensioensupport of pensioencommunicatie, laat het me dan even weten. 
We helpen je graag.