Alieke Doornink

Senior pensioenconsultant

Alieke Doornink

Ik heb tegelijk fiscaal recht en bedrijfskunde gestudeerd in Rotterdam. Lekker efficiënt dus en dat komt goed uit want daar houd ik van. Na mijn start als junior consultant bij een van de big four, was ik na vijf jaar manager van het productfiscale team van een flinke verzekeraar. Heel veel geleerd en gezien. Maar het interne politieke systeem dat je erbij cadeau krijgt sprak me steeds minder aan.

In 2012 kwam ik in contact met de mensen van Edmond Halley. Schot in de roos! Met deze fijne collega’s werk ik al jaren met veel plezier en enthousiasme. Ik geef pensioenadvies aan werkgevers, help werknemers met hun pensioenvragen en help collega’s inhoudelijk, bijvoorbeeld bij lastige fiscaal juridische vraagstukken. Daarnaast ondersteun en adviseer ik besturen van pensioenfondsen. Vooral samen een klus klaren waarvan het leek dat de boel was vastgelopen geeft me een hoop voldoening.

Maar die bedrijfskundige kant is er ook nog. Daarom ben ik naast de vakinhoudelijke werkzaamheden druk met het doorontwikkelen van Edmond Halley. Daar trekken we met het hele team aan. Ik ben dan één van de mensen die zich vooral op de commerciële kant richt. We doen dingen écht anders dan wat gebruikelijk is in pensioenadvisering en dat onderscheid wordt langzaamaan steeds beter door onze klanten herkend en gewaardeerd. Helemaal leuk om te merken dat waar we aan werken, ook echt resultaten oplevert.

Als we je kunnen helpen met pensioenadvies, pensioensupport of pensioencommunicatie, laat het me dan even weten. 
We helpen je graag.