Jaco Weeda

Senior pensioenconsultant en managing partner

Jaco Weeda

Het makkelijk maken van moeilijke dingen boeit mij vanaf dat ik me met financiële advisering bezighoud, inmiddels ruim 25 jaar. Na een start in advies van verzekeringen en het oprichten van een eigen advieskantoor, ontdekte ik dat deze wereld, van focus op het product in plaats van op de mens, niets voor mij was. Ik verkocht daarom mijn kantoor en richtte mij, als zelfstandig consultant, op het adviseren van accountants, fiscalisten en directeur groot aandeelhouders over pensioen bij de eigen BV. Deze praktijk groeide uit tot een pensioen consultancy kantoor met meerdere consultants, gericht op pensioen voor ondernemers en ondernemingen.

Sinds januari 2020 mag ik, onder de naam Edmond Halley, samenwerken met een team van geweldige collega’s. Wat mij aanspreekt en enorm motiveert, is onze eigenzinnige visie op de wereld waarin we werken en de manier waarop wij dat vertalen in gave oplossingen voor onze klanten.

Moeilijk doen is bij Edmond Halley geen optie en dat komt goed uit want ik maak dingen graag makkelijk en houd van praktische oplossingen. Het gaat mij om wie de klant écht is en wat de klant ten diepste beweegt. De persoonlijke aanpak die daaruit volgt past bij mij. Deze zet ik graag in voor werkgevers, ondernemingsraden en collega adviseurs, om complexe pensioenvraagstukken simpel te maken en praktisch op te lossen.

Een omgeving die voortdurend in beweging en ontwikkeling is motiveert mij. De kwaliteit van Edmond Halley, ook die van mij persoonlijk, is nooit af. Een leven lang leren, samen met collega’s die elkaar daarin voortdurend uitdagen, ervaar ik als een voorrecht.

Als we je kunnen helpen met pensioenadvies, pensioencommunicatie of pensioensupport, laat het me dan even weten. We helpen je graag.