Abonneer je op onze updates

Natuurlijk wil je het weten als er dingen op het gebied van pensioen- of persoonlijke financiën spelen die relevant voor je zijn. En natuurlijk wil je niet gespamd worden met onzinnige artikelen, nieuwsbrieven of reclame. Dat doen we dan ook niet.

We sturen je sowieso geen reclame en ook geen bijlagen die veel ruimte in je email postbus innemen. Wat we wel doen, is je een korte email sturen met daarin een omschrijving van het onderwerp in de update, en een link naar onze website waar je het hele artikel kunt lezen.

Verder kies je hier zelf, op welke soort updates je een abonnement neemt. Dan mis je niet wat relevant voor je is, terwijl je toch geen overbodige zaken binnen krijgt.

Een abonnement is gratis en kun je elk moment weer opzeggen. Onder elke update die we je mailen staat een afmeldlink.

We gebruiken je gegevens om je de informatie te kunnen sturen die binnen je abonnementen valt. Als je het goed vindt dat we je bellen, kun je ook je telefoonnummer achterlaten. Je gegevens zijn bij ons veilig en we voldoen aan alle privacy wetgeving. Meer informatie vind je in ons privacy statement.

Ontvang direct een publicatie

Een aantal publicaties houden we steeds actueel. Als je die aanvinkt, zenden we je direct de meest actuele versie. We sturen je dan ook een mailtje als er weer een nieuwe versie beschikbaar is.

Wijzig je instellingen

Als je je mailingvoorkeuren wilt wijzigen, is dat simpel en snel gedaan.

Vul in het formulier je voornaam en emailadres in en vink je aan dat je akkoord bent dat we je mailen. Klik dan op de subscribe knop. Er verschijnt dan een tekst die aangeeft dat  je al geabonneerd bent en een link waarmee je je mailinginstellingen kunt aanpassen. Klik daar op en volg de instructies. Het werkt simpel en snel.

Aanmeldformulier


* = verplicht veld
Welke updates wil je ontvangen?
Welke publicatie wil je direct ontvangen?

Graag ontvangen we nog je uitdrukkelijke toestemming. Geef je Edmond Halley toestemming om je emails met updates te zenden?

Je kunt je elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Voor informatie over ons privacybeleid: bezoek onze website.We gebruiken Mailchimp om aan de wettelijke eisen voor email verzending te voldoen. Door het formulier te versturen stem je er mee in dat Mailchimp als verwerker voor de formuliergegevens optreedt.
Klik hier voor de privacy verklaring van Mailchimp.