Pensioenadvies dat doelen realiseert, geen doel op zich is

of dat nu bedrijfsmatige of persoonlijke doelen zijn

Pensioenadvies dat doelen realiseert

Edmond-Halley-pensioen-advies-driehoek

Pensioenadvies volgens onze drie principes

 

Principe 1: Relevant

Pensioen staat niet op zichzelf, het dient doelen. Met onze aanpak van pensioenadvies zorgen we dat pensioen die doelen ondersteunt. Pensioen moet voor jou of je bedrijf  werken en niet andersom.  Daarom verkennen we altijd eerst samen je persoonlijke of bedrijfsmatige doelen. Daarna bekijken hoe pensioen daar het beste aan bij kan dragen.

 

Principe 2: Inzicht in impact

We zorgen dat je begrijpt waarom onze aanbevolen oplossingen relevant zijn. Dat doen we door te laten zien hoe het advies de achterliggende doelen realiseert. Alleen dan biedt het de rust waar een goede pensioenoplossing voor kan zorgen.

En nog meer goed nieuws!

Door het zo te doen hoef je je niet in de pensioenmaterie te verdiepen. Dát doen wij wel voor je, maar op de achtergrond. Overigens, als je dat wilt, nemen we je natuurlijk wél helemaal mee door de technische onderbouwing van ons pensioenadvies.

 

Principe 3: Technisch inhoudelijk juist

Een pensioenregeling moet technisch gezien goed in elkaar zitten. We kijken naar de fiscale, juridische, rekentechnische en arbeidsvoorwaardelijke aspecten. Daarbij zoeken we de breedte en de diepte op. Alleen als dat allemaal klopt en op elkaar is afgestemd kan pensioen echt voor je werken.