Els Janssen

Pensioenfonds bestuurder, toezichthouder, senior pensioenconsultant

Els Janssen

Pensioenfondsen, bestuur en toezicht: dat is vooral mijn werkgebied de afgelopen twintig jaar. Mijn achtergrond is niet alleen Master in Pensions and Life Assurance, maar ook bedrijfseconoom. Die dubbele achtergrond geeft me een bredere blik dan de pensioenmaterie alleen. 

Dat helpt belangen op meerdere niveau’s te herkennen, in balans te brengen en met elkaar te verbinden. Zo kan ik de rol van voorzitter van een pensioenfondsbestuur of toezichthouder pragmatisch vervullen. Daarbij hoort ook dat ik dingen graag terugbreng tot de essentie. Als je niet blijft hangen in de randzaken worden dingen inzichtelijker Daarmee wordt besluitvorming en bestuur simpeler. 

Het leuke aan Edmond Halley is dat al mijn collega’s daar op hun eigen manier en in hun eigen aandachtsgebied ook aan werken. De nieuwe ervaringen en bedachte aanpakken daarvoor die we elk in onze verschillende aandachtsgebieden opdoen, delen we met elkaar. Zo versterken we elkaar onderling en dat komt onze klanten weer ten goede 

Daarbij is de club groot genoeg om hoogwaardige kennis en kunde in huis te hebben en klein genoeg om elkaar echt persoonlijk te kennenDeze combinatie maakt het voor mij een super bedrijf om bij te werken. 

Als we je kunnen helpen met fondsbestuur, pensioenadvies, pensioensupport of pensioencommunicatie, laat het me even weten.
We helpen je graag.