Jeroen Tuijp

Actuaris en partner

Jeroen Tuijp

Ik werk sinds 1998 als actuaris in de pensioensector. Ik heb dat bij twee grote consultancybedrijven gedaan en sinds 2009 doe ik dat met heel veel plezier en passie bij Edmond Halley. Het echte, unieke aan Edmond Halley vind ik dat wij door jarenlang trainen, oefenen en bijschaven in staat zijn om onze klanten op een bijzondere manier te bedienen. Die aanpak zorgt er voor dat ze echt blij met hun pensioenregeling worden en dat laten ze bijvoorbeeld weten in de evaluaties op deze site. Deze aanpak verbeteren en ontwikkelen we voortdurend door. Daar ben ik super trots op.

Het leuke aan het werk bij Edmond Halley is de combinatie van afwisseling van het werk en de inhoudelijke diepgang.  Ik vind het mooi om met die complexiteit bezig te zijn. Nog mooier vind ik het, om die complexiteit voor de klant dan weer terug te brengen tot de essentie. Want alleen als de essentie écht begrepen wordt, kan de klant doordachte besluiten nemen.

We hebben als Edmond Halley een enorme ontwikkeling achter de rug, en die loopt nog altijd door. We zijn in 2007 begonnen als een detacheerder van professionals, maar inmiddels zijn we een professioneel pensioenconsultancy bureau. We hebben stevige ambities om onze klanten een steeds betere beheer- en advieservaring te bieden. Dat gaat over kennis, kunde, interne processen en automatisering. Het geeft mij veel energie om daar met dit team van collega’s aan te mogen werken.

Laat het me weten als we je met actuarieel advies, pensioenadvies, pensioensupport of pensioencommunicatie kunnen helpen.
We helpen je graag!