Susan Visser

PensioenSupport

Ik zou ook wat anders kunnen doen, maar ik doe dit. Want leuker werk kan ik me niet indenken.

Wat is dat dan?

Kijk, pensioen is voor veel bedrijven en medewerkers een hoop gedoe. “Corvee” noemen we dat hier. Maar in mijn PensioenSupport rol waarbij ik het contractmanagement van pensioenregelingen uitvoer, kan ik dat helpen omkeren. Met helder advies, oplossen van problemen, versimpelen van administratieve processen en pensioenzaken simpel uitleggen aan onze bedrijfsklanten en hun medewerkers. Ik merk dagelijks dat mensen dan ook echt blij kunnen worden van hun pensioenregeling. Dat geeft zoveel energie dat ik het eigenlijk niet kan laten.

Daar komt bij dat ik dagelijks zo veel leuke mensen spreek. Na verloop van tijd word je toch ook een soort van zakelijke kennissen. Ook al gaat het om serieuze financiële zaken van mensen, je hoeft het echt niet zakelijk afstandelijk te houden vind ik. Ook als het over pensioenadministratie gaat kun je als echte mensen met elkaar omgaan.

Het verantwoord beheren van pensioencontracten vraagt soms onderzoek naar juridische, rekenkundige of procesdetails. Gelukkig heb ik al 20 jaar ervaring in het vak en heb ik stevige pensioenopleidingen gevolgd. Dat helpt. Dan heb ik ook nog collega’s om me heen die ontzettend veel van pensioen weten. Juist door goed de technische details te weten, hoef ik daar mijn klanten niet mee lastig te vallen en dat wordt meestal erg gewaardeerd.

Als ik je kan helpen met pensioenadvies, pensioensupport of pensioencommunicatie, laat het me dan even weten. 
Ik help je graag!