Judith Scherrenberg

Associate – Senior pensioenconsultant

Judith Scherrenberg

Ik ben begonnen in het algemene verzekeringskantoor van mijn ouders. Toen ik het kantoor overnam heb ik het omgevormd naar een gespecialiseerd pensioenconsultancykantoor en dat heet nu Edmond Halley. Edmond Halley heeft zich ondertussen gespecialiseerd in collectieve pensioenen. Daar adviseer ik ook in, maar daarnaast vind ik persoonlijke financiële planning erg leuk om te doen. Dat paste niet goed meer. Daarom ben ik zelfstandig verder gegaan, maar doe ik ook nog steeds advieswerk voor Edmond Halley.

Aan de ene kant kan ik lekker inhoudelijk nerderig met pensioen bezig zijn. Ik heb niet voor niets de opleiding tot Master in Pensioen and Life Assurance gedaan. De uitdaging is dan om die inhoud zo begrijpelijk en relevant mogelijk voor onze klanten te maken. Dat is wat mij betreft de essentie van het pensioenadviesvak.

Wat ik echt gaaf vind is om dat heel concreet door te vertalen in de adviesaanpak en manier van presenteren en adviseren. Ook als ik les geef aan vakgenoten, probeer ik naast de inhoudelijke kant die vaardigheid mee te trainen.

Aan de andere kant ben ik een serieondernemer. De mooiste fase vind ik de opstartfase van een nieuwe propositie of aanpak. Van weinig of niets, doorbouwen aan iets dat vervolgens op eigen kracht verder kan groeien. Tegen die tijd trek ik me dan geleidelijk terug en richt me op andere kansen. “Never a dull moment”.

Als ik  je kan helpen met pensioenadvies, of pensioencommunicatie, laat het me dan even weten. 
Ik help je graag.