Judith Scherrenberg

Senior pensioenconsultant en partner

Judith Scherrenberg

Ik ben begonnen in het algemene verzekeringskantoor van mijn ouders. Toen ik het kantoor overnam heb ik het omgevormd naar een gespecialiseerd pensioenconsultancy kantoor en dat heet nu Edmond Halley. Ik kan daar heerlijk mijn twee nogal verschillende kanten inzetten.

Aan de ene kant kan ik lekker inhoudelijk nerderig met pensioen bezig zijn. Ik heb niet voor niets de opleiding tot Master in Pensioen and Life Assurance gedaan. De uitdaging is dan om die inhoud zo begrijpelijk en relevant mogelijk voor onze klanten te maken. De overtuiging dat dat de essentie van het pensioenadviesvak is, is de rode draad bij Edmond Halley. Wat ik echt gaaf vind is dat we dat heel concreet weten door te vertalen in onze adviesaanpak en manier van presenteren en adviseren. Ook als ik les geef probeer ik naast de inhoudelijke kant die vaardigheid mee te trainen.

Aan de andere kant ben ik een serieondernemer. De mooiste fase vind ik de opstartfase. Van weinig of niets, doorbouwen aan iets dat vervolgens op eigen kracht verder kan groeien. Tegen die tijd trek ik me dan geleidelijk terug en richt me op andere kansen. “Never a dull moment”.

Als we je kunnen helpen met pensioenadvies, pensioensupport of pensioencommunicatie, laat het me dan even weten. 
We helpen je graag.