Erik van der Meulen

Pensioenconsultant en actuarieel rekenaar

Erik van der Meulen

Ik ben alweer – en nog steeds met veel plezier – 25 jaar actief in het pensioenvak,  en heb als pensioenwiskundige en Wft gecertificeerd Pensioenadviseur bij verschillende verzekeraars, pensioenfondsen en intermediairs gewerkt. Maar bij Edmond Halley voel ik me al jaren het meest thuis.  

Het mooie aan Edmond Halley is de gevarieerdheid van collega’s. Allemaal zijn we anders en we hebben heel verschillende kwaliteiten. Maar we hebben ook één ding gemeen: we willen onze klanten op topniveau met hun pensioen helpen. In de advisering zoveel mogelijk waarde voor het bedrijf en de medewerkers uit het pensioen halen. En in het contractbeheer zo veel mogelijk gemak en “geen omkijken naar” bieden.  Om dat samen met collega’s en klanten te mogen doen, zorgt dat ik elke dag met plezier aan het werk ben.  

Mijn vlotte aanpak, mijn nauwkeurigheid, het gewend zijn met pensioenuitvoerders te onderhandelen en de weg binnen pensioenland weten te vinden, zijn persoonlijke eigenschappen waarmee ik onze klanten help hun doelen te bereiken.

Ik houd me bezig met pensioenadvisering aan werkgevers en complexe zaken binnen het managen van lopende pensioencontracten. Dat vraagt een hoop analyse en dat vind ik mooi om te doen. Ik zou bijna zeggen: “Analysesoftware en Excel zijn persoonlijke vrienden van mij”, maar wel een beetje afstandelijke.  

Gelukkig speelt in het advieswerk en accountmanagement persoonlijk contact ook een grote rol. Dus als ik je kan helpen met pensioenadvies, pensioensupport of pensioencommunicatie, laat het me dan weten. Ik help je graag!