Inge Thomassen

Pensioen analist en financieel planner

Inge Thomassen

Ik heb inmiddels zo’n 20 jaar ervaring op het gebied van pensioen en financiële planning. Bij vorige werkgevers hield ik me met financiële planning en pensioen voor klein MKB bezig. Bij Edmond Halley heb ik vooral een rol in de adviesondersteuning. Ik maak deel analyses en vertaal die naar hapklare adviesonderdelen voor de consultants.   

Naast Wft gecertificeerd pensioenadviseur, ben ik gediplomeerd financieel planner. Dat laatste gaat over individueel financieel advies. Edmond Halley richt zich vooral op pensioenconsultancy voor groter MKB en het grootbedrijf. Toch komt mijn kennis en ervaring van individuele financiële planning goed van pas. Met name bij de pensioncommunicatie aan deelnemers. Die maken we bij Edmond Halley super individueel.  

Dat is ook één van de leuke dingen bij Edmond Halley. We willen allemaal een topprestatie voor onze klanten leveren. Daarvoor zetten we iedere vaardigheid en alle kennis die we in huis hebben in. En meestal niet via de standaard “best practices”.  Vaak doen we dingen “anders”. We zijn een beetje de Rivella onder de pensioenadviseurs. Samen maken we echt hele coole dingen.   

Het is steeds mijn persoonlijk doel om in gewone mensentaal zo helder mogelijk te zijn en zo pensioen simpel te maken. Dat wordt hier, in tegenstelling tot bij eerdere advieskantoren waar ik werkte, actief aangemoedigd. Daardoor heb ik echt eer van mijn werk, het voegt merkbaar wat toe voor onze klanten.   

Als we je kunnen helpen met pensioenadvies, pensioensupport of pensioencommunicatie, laat het me dan even weten. 
We helpen je graag.