Klantcase Veolia Medewerkerscommunicatie

Wat doet Edmond Halley voor Veolia?

Het bedrijfsonderdeel MPP Systems van Veolia heeft een nogal complexe pensioenregeling, bestaande uit een DC en een DB regeling ondergebracht bij twee verschillende pensioenuitvoerders. Veolia heeft de toezegging aan alle deelnemers dat, ondanks alle veranderingen in de pensioenwetgeving maar ook aan de kant van de pensioenverzekeraars, deze regelingen zoveel mogelijk gelijkwaardig zullen blijven.

Voor de lastige taak om dit te waarborgen en tegelijkertijd de noodzakelijke veranderingen uit te leggen aan de personeelsvertegenwoordiging (en personeel) vertrouwen we al jaren op de expertise van Wim Hoogendoorn.

Wat is het resultaat?

De vele veranderingen de laatste jaren zijn iedere keer helder uitgelegd aan het personeel. Tevens is er ook steeds weer een manier gevonden om de regelingen naar tevredenheid van zowel werknemers als werkgever aan te passen. Hierbij zijn de uitvoerbaarheid en de kosten voor werknemer en werkgever nooit uit het oog verloren.

Hoe ervaar je de samenwerking?

De samenwerking met Edmond Halley is altijd buitengewoon plezierig en doeltreffend. Kenmerken hiervoor zijn het communiceren op een voor iedereen begrijpelijke manier, snelle reactie op vragen en het meedenken met Veolia als werkgever.

Indien er vragen zijn dan kunnen we altijd rekenen op een snel, deskundig en helder antwoord van Edmond Halley. Dit geeft vertrouwen bij zowel de werknemers als de werkgever.

Zou je Edmond Halley aanbevelen aan anderen?

Edmond Halley zou ik zeker aan iedereen die een goede pensioenadviseur zoekt aanbevelen!

Naar de website van Veolia.