Klantcase Syncforce PensioenSupport

Wat betekent pensioen voor jullie bedrijf?

Wij willen goed zorgen voor onze medewerkers. Daar speelt pensioen een belangrijke rol in.

De jongere medewerkers staan meestal niet stil bij hun pensioen. Het is nog ver weg en ze vinden het niet het leukste onderwerp om zich in te verdiepen. Voor onze seniore medewerkers is het pensioen dichterbij. Voor hen wordt een behoorlijk pensioen al op kortere termijn belangrijk. Of ze er nu zelf aandacht aan besteden of niet, wij zorgen samen met Edmond Halley dat het pensioen voor al onze medewerkers goed voor ze is geregeld.

Wat betekent Edmond Halley voor jullie bedrijf?

Zonder Edmond Halley zouden we allerlei dingen niet of maar heel moeilijk voor elkaar krijgen. Bij Edmond Halley kennen ze ons persoonlijk, ons bedrijf en ons pensioen. Daardoor komen ze met oplossingen waar onze verzekeraar niet aan denkt.

Ze houden alles goed in de gaten zodat er zo min mogelijk fouten in de pensioenadministratie sluipen. Ik waardeer alle hulp die ik kan krijgen op een gebied waar ik zelf gewoon onvoldoende verstand van heb.

Wat vind je van de manier van samenwerken met Edmond Halley?

Ik heb regelmatig contact over pensioenzaken waar ik zelf niet kan uit kom. Dan helpen de mensen van Edmond Halley op een professionele, vriendelijke manier. Daarmee bouw je een relatie op met vertrouwen en dat staat bij mij hoog in het vaandel. Met welke medewerker ik ook spreek, ik ben altijd tevreden met het eindresultaat.

Zeker een aanrader om EH te gebruiken als je pensioenbeheerder, ze zijn professioneel, hebben de juiste kennis en zijn mensen waarbij je het gevoel krijgt dat je wordt gewaardeerd als mens en organisatie.

Naar Syncforce >>