Ons financieel advies helpt jouw persoonlijke doelen te realiseren

Persoonlijk financieel advies

volgens methode Edmond Halley

Pensioenadvies traject en advies financiële planning voor werkgevers.

“Maar wat heb je nou aan geld, als je niet kunt zwemmen? Ook al zeggen ze, hij zwemt, in het geld.”

(Alfred J. Kwak).

 

Voor ons is geld een middel en geen doel. Want wat heb je nu aan een financieel / fiscaal optimale oplossing die je persoonlijke (levens)wensen niet helpt realiseren? (Inderdaad: niets!)

Bij Edmond Halley gebruiken we financiën om je persoonlijke doelen te helpen realiseren. Dat merk je aan onze aanpak en aan het resultaat.

 

`Hoe als je je zelf met zorgeloosheid kon omringen en dat dat je ruimte was.`

(Bert Schierbeek).

 

Eerst zorgen we dat we jouw persoonlijke doelen en wensen heel goed begrijpen. De Financial Behavior analyse zorgt dat we heel gericht met elkaar kunnen uitwisselen wat voor jou op het gebied van financiën belangrijk is. Natuurlijk betrekken we, als je die hebt, ook je partner. Pas dan gaan we daarvoor de financieel en fiscaal technische passende oplossingen bedenken. Met die techniek vallen we je niet lastig (tenzij je dat wilt natuurlijk).

Het resulterende advies vertelt je vooral wat de bedachte oplossing voor je doet in plaats van hoe die technisch werkt. Want wát het is, is veel minder belangrijk dan wat het voor jou of je gezin dóet!

Hiernaast zie je een schematisch overzicht van onze aanpak en de zaken die we in dat proces concreet opleveren. Maar voor we hier aan beginnen gaan we het er eerst met je over hebben of dat wel op deze manier bij jou past. Zo niet, dan passen we het aan.