Kirsten Verkade

Financieel medewerker

Kirsten Verkade

Die facturen die je als klant van Edmond Halley soms ontvangt, die krijg je van mij. 

Ik ben, heel wat jaren geleden, begonnen als commercieel bankmedewerker bij een grote bank. Maar een rol op de achtergrond past mij meer. Daarom ben ik overgestapt naar de backoffice van (een voorloper van) Edmond Halley. Daar specialiseerde ik me in pensioen- en levensverzekeringen en heb daar ook de benodigde diploma’s voor behaald.  

Op enig moment besloot de overheid dat je diploma’s voor pensioen- en levensverzekeringen alleen geldig bleven als je ook een diploma voor schadeverzekeringen ging halen.  Daar voelde ik niet veel voor en mijn diploma’s voor pensioen- en levensverzekeringen heb ik daarom laten verlopen. Ook omdat ik op dat moment de mogelijkheid kreeg me met de administratie en boekhouding van wat nu Edmond Halley is bezig te gaan houden. En dat doe ik vandaag nog steeds. 

Niet alleen het opmaken van de facturen, maar de hele inrichting van de financiële structuur van onze diensten en het facturatieproces hoort bij mijn werk. Ik vind dat een factuur hoort bij de samenwerking met onze klanten en dat die net zo simpel en probleemloos moet zijn als het werk dat we voor onze klanten doen.  En omdat de wereld verandert en Edmond Halley ook blijft innoveren, is dat eigenlijk een voortdurend proces. Dat, en de verschillende collega’s, houden het werk voor mij leuk en interessant. 

Als we je kunnen helpen met pensioenadvies, pensioensupport of pensioencommunicatie, laat het me dan even weten. 
We helpen je graag.