Christel Baptist

Support pensioen adviseur

Christel Baptist

12 jaar geleden kwam ik in dienst bij het bedrijf dat uiteindelijk Edmond Halley is geworden. Ik begon als algemeen commercieel medewerkster binnendienst. Omdat Edmond Halley zich volledig richt op pensioen, heb ik hier ook mijn specialisme van gemaakt.  

Als Wft gecertificeerd pensioenadviseur zorg ik dat de lopende bedrijfspensioenregelingen zo probleemloos mogelijk worden beheerd. Daarnaast help ik werknemers die deelnemer zijn in zo’n regeling als zij met vragen zitten of keuzes moeten maken. Dat doe ik allemaal graag zonder “poespas”, snel en zo simpel mogelijk. 

Het “ken je klant” principe vind ik erg belangrijk. Ik doe dan ook mijn best om onze klanten zo goed mogelijk te leren kennen en te begrijpen. Alleen zo kan ik optimale service verlenen. En dat is ook meteen wat ik het leukste vind aan dit werk: samenwerken met onze klanten. 

Wat ook leuk aan Edmond Halley is, is dat iedereen enorm gedreven is om het echt goed te doen. Ondanks de vele wetswijzigingen en de recente fusie die we hebben doorgemaakt, hebben onze klanten naar mijn mening altijd het hoge serviceniveau gehouden. Dat zorgt ervoor dat we veel trouwe klanten hebben. Daar ben ik best trots op. 

Als we je kunnen helpen met pensioenadvies, pensioensupport of pensioencommunicatie, laat het me dan even weten. 
We helpen je graag.