Persoonlijk financieel advies

waarmee je je leven vorm geeft.

Voor ondernemer en executive.

“Maar wat heb je nou aan geld, als je niet kunt zwemmen? Ook al zeggen ze, hij zwemt, in het geld.” – Alfred J. Kwak

Voor ons is geld een middel en geen doel. Want wat heb je nu aan een financieel / fiscaal optimale oplossing die je persoonlijke (levens)wensen niet helpt realiseren? (Inderdaad: niets!)

Bij Edmond Halley gebruiken we financiën om je persoonlijke doelen te helpen realiseren. Dat merk je aan onze aanpak en aan het resultaat.

“Hoe als je je zelf met zorgeloosheid kon omringen en dat dat je ruimte was. ” – Bert Schierbeek

Eerst zorgen we dat we jouw persoonlijke doelen en wensen heel goed begrijpen. Daarbij gebruiken we onder meer de Financial Behavior analyse. Die helpt te analyseren wat voor jou op het gebied van financiën belangrijk is. Natuurlijk betrekken we, als je die hebt, ook je partner.

Pas als we de wensen en belangen van jou en je gezin heel goed begrijpen, gaan we de financiële, fiscale en juridische oplossingen ontwerpen. We zorgen dat die optimaal je wensen en belangen ondersteunen. De financiële uitvoering regelen wij, daarmee vallen we je niet lastig. We maken het simpel en zorgen dat je alles begrijpt zodat je in controle bent.

Hiernaast zie je een schematisch overzicht van onze aanpak en de zaken die we in dat proces concreet opleveren. Voor we starten bespreken we eerst met je  of dat wel op deze manier bij jou past. We gaan het doen zoals jij het wilt.

Aanpak pensioenplanning