Lees eerst meer over onze unieke didactische aanpak

Of schrijf je direct in  ⇓

“Praktisch”, “Prettig”, “Handig”, “Duidelijk”, “Beknopt”, “Effectief”.
Dit zijn termen waarmee cursisten de PE cursussen op FinancieelVakWeb.nl beschrijven. En dit is waarom:

We tonen je duidelijk wat de verplichte examenstof is. Tijdens het bestuderen kun je je puur beperken tot deze verplichte stof en dan kun je heel snel klaar zijn.

Maar je kunt ook kiezen om er nog wat dieper op in te gaan, of de achterliggende basiskennis er nog eens bijpakken. Jij past je dus niet aan, aan wat de de opleider je opdraagt, maar de lesstof past zich aan, aan wat jij vraagt.

Houd het simpel voor jezelf. Meer dan FinancieelVakWeb heb je niet nodig om te slagen voor PE plus.

Geef je DGA relaties topklasse advies over hun pensioen

Een novelle, vragen en antwoorden en vakartikelen over het nieuwe DGA pensioen volgen elkaar snel op. Het nieuwe DGA pensioen gaat (nu eindelijk) zijn definitieve vorm krijgen.

En dan gaat het snel.

In korte tijd hebben al je DGA relaties je advies nodig.
Natuurlijk wil je daarbij niets over het hoofd zien en een praktische insteek bieden.

In onze workshop laten we je de uitwerking van de regels rondom het nieuwe DGA pensioen ervaren. De laatste ontwikkelingen nemen we daar uiteraard in mee. Helder en praktisch worden de verbanden tussen alle onderdelen duidelijk zodat je hun uitwerking voor je klant scherp doorziet. Vanuit onze contacten bij de belastingdienst beschikken we over de allerlaatste inside informatie. Daardoor kunnen we je voorzien van waardevolle tips voor je adviespraktijk.

Klik hier en schrijf je in. Dan weet je zeker dat je je DGA’s een topklasse advies kunt bieden.

P.S. De benodigde berekeningssoftware en diverse juridische stukken krijg je er gratis bij

Houd je vakkunde op een plezierige manier up to date met onze update bijeenkomsten. We werken steeds aan de hand van een centrale praktijkcasus de impact van ontwikkelingen uit. Daarbij gebruiken we de principes van KnowHow leren. Dat zorgt voor actieve bijeenkomsten met een hoog leerrendement, puur praktijk gericht.  Probeer het zelf en word net zo enthousiast als eerdere deelnemers.

Klik hier voor het actuele programma en inschrijfmogelijkheden.

Competenties, professionele vaardigheden, professioneel gedrag. Lang voordat dit in examens werd opgenomen waren het al standaard ingrediënten in elke training, workshop, opleiding en cursus die we gaven. Denk aan Inventarisatie, analyse, besliskunde, adviesonderbouwing, scherp rapporteren en presenteren en diepgaande communicatieve vaardigheden. Training voor deze competenties bieden we ook als losse modules aan.

  • Altijd aan de hand van praktijksituaties in de financiële dienstverlening.
  • Toegespitst op wat je als financieel professioneel nodig hebt.
  • Diepgaande training zodat je overduidelijk bij je klanten het verschil brengt.

Kijk hier welke trainingen gaan starten, en om je in te schrijven.

Je bent vast zelf wel eens geadviseerd. Over een nieuwe keuken, een auto, een vakantie bijvoorbeeld. Is het je opgevallen dat je bij de ene adviseur een totaal andere ervaring kunt hebben dan bij de andere?

Dat heeft een oorzaak!

In deze opleiding staat advieskunde centraal. We namen de krachtigste methoden van top business consultants als McKinsey en co, Boston Consulting Group en A.T. Kearney, en bouwden ze om voor toepassing in de financiële advisering. Ze voldoen ruimschoots aan de eisen die de Wft aan advisering stelt.

We gebruiken deze aanpak in onze eigen adviespraktijk en de klanten ervaren duidelijk het verschil. Zie daarvoor bijvoorbeeld enkele testimonials.

Dus geen boekjeswijsheden, maar krachtige bewezen technieken waar we zelf uitgebreide ervaring mee hebben.

Schrijf je in voor deze opleiding als:

  • je de waarde van je advies voor je klanten sterk wilt vergroten
  • je je klanten een advieservaring wilt bieden die ver uitstijgt boven wat ze gewend zijn
  • je klanten zo blij wilt maken dat ze vanzelf anderen naar je doorverwijzen
  • je wilt uitsteken boven de gemiddelde adviseur, in de ogen van je klant
  • je je als professional verder wilt ontwikkelen

De opleiding is modulair opgebouwd. Je doet alleen de delen die voor jou het meest van belang zijn.

Nadat je de opleiding hebt gevolgd kun je kiezen of je een aanvullend coachingtraject volgt dat wordt afgesloten met een meesterproef. Gedurende 3 maanden worden je adviezen gereviewed en wordt zo de aanpak uit de trainingsdagen extra ingetraind.

De meesterproef bestaat uit het inleveren en beschouwen van een complex advies uit je eigen beroepspraktijk. Wanneer je advies zich op meester adviseur niveau bevindt, ontvang je het diploma ” Meester Adviseur”.  Maar deze meesterproef is niet verplicht.

Lees hier meer over de verschillende modules en schrijf je hier in.

Ontwikkel je adviesvaardigheid, groei als professional, positioneer jezelf als hoogwaardige adviseur. Als je toepast wat je hier leert is jouw toegevoegde waarde overduidelijk voor je klant.

Dat beloven we niet alleen, dat weten we uit ervaring.

Speciaal voor OR trainers en adviseurs

Je kunt nu nog meer voor de OR betekenen op pensioengebied dan je al dacht

1 oktober veranderen de regels met betrekking tot pensioen, in de Wet op de Ondernemingsraden. In het bedrijfspensioen gaat een hoop geld om. De pensioenpremie kan gemakkelijk 20% van de loonsom zijn en vaak nog meer. Het pensioen heeft een grote impact op het leven van mensen. Geen wonder dat de rechten van de OR met betrekking tot pensioen stevig worden uitgebreid

Als werkgever en OR de rol van de OR op pensioengebied serieus nemen, zien we dat er in de praktijk heel veel gewonnen wordt.

De gemiddelde OR heeft daar wel jouw hulp bij nodig.

Met deze workshop, speciaal voor OR adviseurs en trainers, stellen we je in staat om de OR, ook op pensioengebied, professioneel te ondersteunen.

Natuurlijk bespreken we de techniek en wetgeving.
Maar vooral laten we je ervaren hoe je die kunt inzetten om ondernemingsraden geweldig te helpen met hun pensioenvraagstukken.

Lees daarover hier meer, of schrijf je direct in.

P.S. De workshop kost Eur 75,00, maar als je een collega meeneemt kost het voor ieder maar Eur 45,00.